یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
برگزاری نشست بررسی آسیب‌های اجتماعی بانوان

حوزه/ کارگاه روش های کلاس داری ویژه دانش آموختگان و مبلغان، با تدریس حجت الاسلام نبی الله بیاتی، در مدرسه علمیه خواهران یزدانشهر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان، حجت الاسلام بیاتی در کارگاه روش های کلاس‌داری، در مدرسه علمیه خواهران یزدانشهر گفت: حضور به موقع استاد در کلاس، همکاری فراگیران، آشنایی با قواعد مدیریت تدریس، آگاهی استاد از اتفاقات کلاس، اقتدار و محبوبیت استاد، اتمام به موقع کلاس، وضع یک سری قوانین برای کلاس از راه های موفقیت در تدریس  است. 

وی، منشاء ایجاد اختلال در نظم کلاس توسط فراگیران را ناشی از عادت های قبلی و یا اقتضائات سنی دانست و راهکارهای رفع آن را  پذیرش حداقل ۳۰ درصدی مربی، دخالت های غیر مستقیم در چینش و سازماندهی فراگیران، دادن مسئولیت به افرادی که عامل شلوغی کلاس می شوند، نگاه ثابت و معنا دار و تند به شخص مخل در حین تدریس و بهره گیری از سیاست های ارجاع دهی بیان کرد.

حجت الاسلام بیاتی در ادامه راهکارهای دیگر برقراری نظم در کلاس را زیرنظر گرفتن غیر مستقیم افراد مسئله ساز، سؤال کردن از اطرافیان فردی که نظم را برهم می زند، مطرح کردن بعضی از مباحث تاثیرگذار و مورد نیاز مخاطب، وادار نمودن افراد کلاس به نوشتن، تغییر صندلی و شروع متناسب با مخاطب، حرکت کردن هدفمند و قدم زدن استاد، تشویق افراد مودب، بالا بردن صدا و دوری از یکنواختی آن، بیان توانایی های فراگیران و تبدیل موقعیت منفی به مثبت بیان کرد.

وی، اصول مدیریت و کنترل کلاس را شامل اصل تعادل داشتن مربی، همراهی کردن فراگیران، بدبین نبودن به برخی از سؤالات، استقلال داشتن، تسلط داشتن، تخلیه انرژی،  کرامت بخشی با محوریت محبت، تغافل و علت یابی ذکر کرد.

حجت الاسلام بیاتی برخی علل شیطنت های فراگیران را خودنمایی، وجود مشکلات ژنتیکی، رفتاری و اختلالات هورمونی، یاد گیری از سریال ها، دوست داشتن استاد، فشار روحی از طرف خانواده و...دانست.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha